Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2009. szeptember 28., hétfő

Számítógépes állapotfelmérés


Elsőként szeretném bemutatni Neked, Kedves Olvasó, hogy mi is az a számítógépes (biorezonancia) állapotfelmérés.

A természetes gyógymódok, diagnózisok és eljárások területén egyre ismertebbé válik a biorezonanciás készülékek jelentősége. Szervezetünk egészséges működéséhez összhangra van szükség. Ehhez gyorsan áramló és nagy mennyiségű információhalmaz szükséges. Minden másodpercben „fax"-ok, „e-mail"-ek és „SMS"-ek milliárdjai áramlanak a sejtjeink között, melyek segítik ezt a csodálatos összehangolódást. A biorezonancia kezelés és vizsgálat olyan módszer, melynél a test elektromágneses hullámait elemzik, és szükség esetén terápiás célokra használják.

A biorezonancia állapotfelmérés a test sejtjeinek átvizsgálásával képet ad egészségi állapotunkról, meghatározza a bennünk levő esetleges kórokozókat, méreganyagokat, gyulladásos gócokat, ásványi anyag-, nyomelem és vitaminhiányokat, az agy és a tápcsatorna állapotát, működését, hormon-, illetve enzimháztartásunk zavarait, gerinccsigolyák elváltozásait, stb. A gép több, mint 10.000féle anyagot tud bemérni az emberi szervezetben, és ezáltal képes az okokat kezelni, nem csak a tüneteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.