Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2010. január 31., vasárnap

Kérem a következőt! A SPIRULINA


A következő lúgósító módszer a Spirulina alga szedése. A spirulina egy kék-zöld alga, egy cianobaktérium, egy komplex tápanyagforrás. Nézzük röviden, miért is jó:
- kitűnő fehérje forrás, vegetáriánusok számára "kötelező" ( ahogy az aminosavak plusz bevitele is)
- anyagcsere fokozó (magas jód-tartalma miatt serkenti a pajzsmmirigy működését, fogyasztása fokozza a bél perisztaltikáját)
- éhségcsökkentő hatású (fogyokúrában ideális segítség)
- méregtelenítő (az anyagcsere-fokozó hatása és a magas tápértéke miatt)

Javasolt többek között általános táplálékkiegészítésre, fogyókúrához, méregtelenítéshez, dohányosoknak.
Nem javasolt fokozott pajzsmirigy működés esetén.

Az egyes alkalmazási javaslatokat, módszereket kérheted személyesen, e-mailben vagy telefonon. Szívesen segítek Neked is.

Egy kicsit bővebben a spirulináról...

A spirulina egy teljesértékű táplálék, azaz nagyon sok létfontosságú anyagot tartalmaz egyszerre. Nagyon gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje van, ez háromszor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban és 50%-al több mint a szójababban. 18 féle aminosavat tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben. A spirulinában ezen kívül megtalálható egy sor szükséges ásványi anyag, nyomelem, többek között például, vas, kalcium, nátrium, kálium, réz, mangán, magnézium, cink, foszfor, szelén, valamint sokfajta vitamin, klorofil, fenol, enzimek és más hatóanyagok. Nagyon fontos béta karotin forrás, ennek köszönheti erős antioxidáns (szabadgyökfogó) hatását, kiemelten ajánlott rosszindulatú tüdő- és egyéb légúti daganatok megelőzésénél, illetve kezelésénél. A nagy vas és B12 vitamin tartalom miatt pedig a vashiányos megbetegedések és a rosszindulatú vérszegénység megelőzésében kaphat elsődleges szerepet. 10 gramm spirulinában annyi vas van, mint 450 gramm sóskában, vagy 320 gramm májban.

A spirulina sejteket nagyon könnyen feldolgozza az emberi szervezet, a felszívódási arány eléri a 65-80% -t, míg például a szójababok sejtjei a szervezetben csak 40%-ban kerülnek be.

A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat. A kutatások bebizonyították, hogy 1 gramm spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott.

Fizikailag gyenge, rossz immunrendszerrel rendelkező embereknek, akik oxigénhiányban szenvednek, és különösképpen az ún. "épphogy egészségesek" számára ez a tápanyag különösképpen fontos, hosszabb ideig való alkalmazása sem jár mellékhatásokkal.

A spirulina fokozza az anyagcserét (a pajzsmirigy működését – ezért pajzsmirigy túltengés esetén nem ajánlott), így hatékony segítség lehet fogyókúrázóknak is. Ugyanezért és erős antioxidáns hatása miatt a dohányzásról való leszokást is elősegíti. Méregteleníti a szervezetet, tápanyaggal látja el, és mivel fokozza az anyagcserét, a cigarettát letevő ember nem hízik el.

A spirulinát külsőleg is használhatjuk: arcpakolást készíthetünk belőle, ezáltal minden tápanyagot megadhatunk a bőrünknek, ami simább, pihentebb lesz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.