Biorezonancia Budapesten

Kedves Látogató! Az állapotfelmérés és tanácsadás jelenleg szünetel.

A test egészségének megőrzése érdekében elkészítem Neked személyes funkcionális elektrodinamikai tesztedet, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok zajlanak a szervezetedben, mennyire vagy lúgos vagy savas, milyen mértékben raktározzák sejtjeid a salakanyagokat, milyen tápanyagok hiányoznak a szervezeted tökéletes működéséhez. A megbomlott egyensúlyt személyre szabott terápiával és folyamatos konzultációval, terápiákkal segítek helyreállítani.

2011. január 9., vasárnap

A Cocowell kókuszvíz nemzetközi karrierje


Kedves Olvasó! Egy igazán jó hírt oszthatok meg Veled (én is a kollégáim blogjáról informálódtam... :))) ) A Bodyfit Magazin (Európa egyik kiemelkedő női fitness - testépítő magazinja) "Funkcionális Vizek" címmel összegyűjtötte a szervezet számára legértékesebb hidratáló folyadékokat, melyek között a Cocowell kókuszvíz az első helyen szerepel. A blogjaimon, különösen az Ortomolekuláris Terápia blogon már nagyon sokat olvashattál a Cocowell kókuszvíz jótékony hatásairól és az eredményekről.
Most a magazin rövid kis összefoglalóját olvashatod itt:

"Ezt a finom italt frissen szűrik a még éretlen kókuszdióból, gazdag C- és B-vitaminokban, és magasabb kálium tartalommal dicsekedhet, mint a banán. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot és tartósítószert, így a hidratálás kiváló természetes módja, valamint az izotóniás italok természetes megfelelője."
Az eredeti szöveg ugyan azt írja, hogy érett (ripe) kókuszdióból van szüretelve, de ennek pont az ellenkezője igaz... a még éretlen, zöld kókuszból szüretelik a Cocowellt, ugyanis csak azt hívják kókuszvíznek. Sebaj... még egy ilyen nagy hírű magazin is tévedhet. :)
Annyira szeretném, ha a magyar Természetgyógyász Magazin is inkább ezt reklámozná, mint azt a másik szutykot, amit 180-220 Ft-ért árulnak a bionagykerek és bioboltok, és tele van cukorral meg savanyúságot szabályozó anyaggal...

A Cocowell kókuszvíz 12db/karton csomagolásban kapható és rendelhető az elérhetőségeimen.
Részletes tájékoztatót a Cocowell kókuszvízről szintén az elérhetőségeimen kérhetsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.